Kerhoilta 1.3.: järjestelyä ja valaistusta

edit

By Petteri Aimonen Kerhoillat

Tavarat alkavat pikkuhiljaa löytää paikkojaan uudella kerhotilalla, mutta vielä piisaa tavaraa lattialla. Edellisessä muutossa aika paljon työkaluja ja hyödyllistäkin tavaraa jäi laatikoihin kateisiin. Nyt olisi tavoitteena saada työkalut helposti esille ja siten että ne saa pidettyäkin järjestyksessä.

Aloittelin tekemällä ylijäämälevystä työkaluseinää. Seinätilaa piisaa, joten tätä tyyliä voinee jatkaa pidemmällekin:

image

Osmon kanssa mallailtiin erilaisia valaistusmahdollisuuksia. Ledinauha vaikuttaa vähän tehottomalta yleisvalaistukseksi, mutta Bilteman loisteputkivalot valaisivat jo jotain. Niitäkin tosin tarvitsee useamman yleisvalaistukseen. Katon keskellä tällä hetkellä oleva lamppu ei valaise kovin paljon ja häikäisee aika pahasti:

image

Perustarpeistosta eteiseen on saatu naulakko ja kuramatto paikalleen ja Jukka toi jäteastian luota löytyneen kenkätelineen:

image

Nettiäkin testailtiin, mutta vielä ei saatu 4G:tä kantamaan alas. Tilaan tulee myös CAT5, joten täytyy selvittää kumpi on edukkaampi ja nopeampi.

comments

Add comment

Your comment will be revised by the site if needed.