Kerhoilta 7.6.: Bonkkipaisumus

edit

By Petteri Aimonen Kerhoillat

Kevään aikana labille on aktiivisesti etsitty kaikenlaista mielenkiintoista bonkkia ja muuta pois menossa ollutta tavaraa purettavaksi ja uusiokäyttöön. Sitä onkin nyt alkanut löytymään läjittäin, ja edessä on lajittelu-urakka.

image

Välittömästi käyttöä löytänee ainakin akkuporakone ja digikamera. Jotain jännää voinee rakentaa myös pesukoneesta puretusta moottorista.

image

Mielenkiintoista rautaa on myös pikkuvikainen hallittava kytkin sekä oletettavasti täysin toimiva videotykki. Bonkissa tuli myös esityksissä käytettäviä dianvaihtokaukosäätimiä, joten nythän labilla on erinomaiset edellytykset alkaa järjestämään powerpoint-maratoneja!

image

Myös muistikampoja tuli läjä, joilla voinee ainakin päivittää labran säätö-PC:n.

comments

Add comment

Your comment will be revised by the site if needed.