Labisiivous ti 23.7. klo 17–19

edit

By Joel Lehtonen Kerhoillat Tapahtumat

UPS sähkökaapissa

Radio- ja sähköprojekti on edennyt miltei valmiiksi asti ja labin seinästä tulee sekä UPS-varmennettua sähköä keltaisista pistorasioista että tavallista valkoisista. Seinässä on N-liitin radioliikennöintiä varten. Homma siis valmistuu käsiin. Enää ei porata (montaa) uutta reikää, joten labin sotkuisuus ja likaisuus on saavuttanut toivottavasti nyt maksimipisteensä.

Labi on siis perin sotkuinen viime viikkojen sähkö- ja radioprojektien seurauksena. Lattioilla on metallilastuja ja painavaa bonkkia on keskellä lattioita suorastaan odottamassa sitä, että joku lyö varpaansa. Labilla ei myöskään ole mopattu sitten viime vuoden muuton.

Tähän tulee nyt muutos!

Siivoamme ja järjestämme labin yhdessä ensi tiistaina, 23.7. klo 17–19, jonka jälkeen normaalin kerhoillan viettäminen voi alkaa. Yhdistys tarjoaa maksutonta kolaa osanottajille. Tulkaa avuksi!

PS. Blogautamme radioprojektista paremmin, kunhan ensin saadaan siivottua paikat. 🙂

comments

Add comment

Your comment will be revised by the site if needed.