Hacklabin aukioloajat epidemia-aikana

HUOM! TÄMÄ VIESTI SISÄLTÄÄ VANHENTUNUTTA TIETOA. Kerhotoiminta on keskeytetty. LUE UUSI TIEDOTE!

Suomen hallitus suosittelee, että tartuntojen vähentämiseksi tulee myös rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla.

Hacklabin toiminta eroaa kuitenkin urheiluseuroista ja monista harrasteyhteisöistä siten, että meillä ei esimerkiksi ole treeniaikoja, jolloin ihmisten pitäisi olla samaan aikaan paikalla. Muutenkin harrastaminen on omaehtoisempaa.

Näin ollen toistaiseksi toimitaan siten, että kerhotilaa saa käyttää normaalisti. Tiistain klo 18 ja lauantain klo 14 alkavat kerhoillat siis toteutuvat normaalisti. Normaalit ohjeet pätevät, eli älä tule kerhotilaan kipeänä ja pese käpäläsi!

Suosittelemme lisäksi avainjäseniä hyödyntämään mahdollisuutta käyttää tilaa kerhoiltojen ulkopuolella. Voit helposti katsoa nettisivuiltamme, kuinka monta henkeä on paikalla ja vältellä aikoja, jolloin paikalla on paljon ihmisiä.

Tilanne voi kuitenkin muuttua, mikäli poikkeustila asetetaan voimaan. Lisäksi Hacklab Jyväskylän hallitus kokoontuu ensi viikolla ja samalla päätetään, onko väliaiakaisesti tarvetta muuttaa kerhotilan käyttösääntöjä. Näistä tiedotellaan sitten ajallaan.

PS. Meillä on varsin hyvin WC-paperia ja käsidesiä. Ei edes tarvinnut hamstrata, hallitus oli varautunut jo kuukausia etukäteen! 🙂

Jätä kommentti