Suomen hallitus sallii 1.6.2020 alkaen alle 50 henkilön kokoontumiset. Tästä johtuen Hacklabin hallitus on todennut, että kerhoiltoja voidaan jälleen pitää ja päättänyt, että kerhoillat otetaan jälleen käyttöön tiistaina 2.6.2020 alkaen.

  • Kerhoillat avataan tiistaina 2.6.2020 alkaen. Sekä tiistain että lauantain kerhoilta palautetaan, eli ensimmäinen tiistain kerhoilta on 2.6. klo 18:00 alkaen ja ensimmäinen lauantain kerhoilta on 6.6. klo 15:00 alkaen.
  • Ensimmäisessä kerhoillassa 2.6. pidetään myös yhteisömiitti klo 18:00 alkaen. Aiheina korona-asiat, sääntömuutosehdotus, avainkorttien muutokset sekä paikalla/pois-kytkimen käyttö. Yhteisömiittiin on mahdollista osallistua myös etänä.
  • Lauantain kerhoillat pidetään jatkossa klo 15:00 alkaen
  • Lauantain saunaillat ovat toistaiseksi peruttu. Niiden jatkumisesta tiedotetaan erikseen.

Kerhoiltojen avaaminen ja tilan käyttö ylipäätään edellyttää, että kaikki noudattavat epidemia-ajan suosituksia turvaväleistä ja hygieniasta. Älä käytä tilaa sairastaessasi. 
Kerhotilassa tulee ottaa huomioon, että pinnoilla ja työkaluissa voi olla taudinaiheuttajia. Pese siis kätesi vähintään saapuessasi ja lähtiessäsi.