Hacklabin kerhoillat avataan taas tiistaina 2.6.2020 alkaen

edit

By Milla Koivuniemi Kerhoillat

Suomen hallitus sallii 1.6.2020 alkaen alle 50 henkilön kokoontumiset. Tästä johtuen Hacklabin hallitus on todennut, että kerhoiltoja voidaan jälleen pitää ja päättänyt, että kerhoillat otetaan jälleen käyttöön tiistaina 2.6.2020 alkaen.

  • Kerhoillat avataan tiistaina 2.6.2020 alkaen. Sekä tiistain että lauantain kerhoilta palautetaan, eli ensimmäinen tiistain kerhoilta on 2.6. klo 18:00 alkaen ja ensimmäinen lauantain kerhoilta on 6.6. klo 15:00 alkaen.
  • Ensimmäisessä kerhoillassa 2.6. pidetään myös yhteisömiitti klo 18:00 alkaen. Aiheina korona-asiat, sääntömuutosehdotus, avainkorttien muutokset sekä paikalla/pois-kytkimen käyttö. Yhteisömiittiin on mahdollista osallistua myös etänä.
  • Lauantain kerhoillat pidetään jatkossa klo 15:00 alkaen
  • Lauantain saunaillat ovat toistaiseksi peruttu. Niiden jatkumisesta tiedotetaan erikseen.

Kerhoiltojen avaaminen ja tilan käyttö ylipäätään edellyttää, että kaikki noudattavat epidemia-ajan suosituksia turvaväleistä ja hygieniasta. Älä käytä tilaa sairastaessasi. 
Kerhotilassa tulee ottaa huomioon, että pinnoilla ja työkaluissa voi olla taudinaiheuttajia. Pese siis kätesi vähintään saapuessasi ja lähtiessäsi.

comments

Add comment

Your comment will be revised by the site if needed.