Hylättyjen tavaroiden siivous

edit

By Jarno Pasonen Sauna Tiedote

Hacklabilta siivotaan roikkumaan jääneitä tavaroita. Hattunaulakossa olevat tavarat, kaikki kengät sekä pukuhuoneessa olevat pyyhkeet on merkitty punaisilla lapuilla, joissa on päivämäärä 1.1.2023. Poista lappu omista tavaroistasi tuohon päivään mennessä tai tavara tullaan hävittämään. Tavaroita ei hävitetä kuitenkaan heti 1.1., vaan ne siiretään johonkin väliaikaiseen varastoon noin 2 kuukaudeksi ennen lopullista hävitystä, joten aikaa hakea omansa on runsaasti.

Muistutukseksi / selvennykseksi Hacklabilla saa säilyttää:

  • 1 kpl smart store 31 laatikko.
  • Projekteja, jotka etenevät aktiivisesti eivätkä ole muiden tiellä. Muistakaa merkitä projektit nimellä!
  • Yksi pari (sisä)kenkiä.
  • Pyyhettä ja mahdollisia muita saunomisvälineitä.
    Toivomme että vain aktiiviset kävijät säilyttäisivät Hacklabilla kenkiä ja pyyhkeitä.

Ja vielä tiedoksi: Jatkossa Hacklabilla olevista projekteista, jotka eivät näytä edistyvän mihinkään useampiin viikkoihin, voidaan alkaa laskuttamaan vuokraa niiden viemän tilan perusteella. Tästä ollaan erikseen yhteydessä asianomaiseen.

comments

Add comment

Your comment will be revised by the site if needed.