Pauper – Magic: The Gathering -peli-illat perjantaisin

edit

By Brage Aarset Kerhoillat Tapahtumat

Huomisesta alkaen isännöimme Magic The Gathering -iltaa Hacklabissa joka perjantai. Aloittelijat ovat erittäin tervetulleita!

Magic: The Gathering on fantasia-keräilykorttipeli, jonka rikas historia ulottuu 90-luvun alkuun. Se on peli strategiasta, mielipeleistä, todennäköisyydestä ja pelkkää hauskaa.

Pauper on tapa pelata Magicia, jossa vain pienimmän harvinaisuuden (yleiset) kortit ovat sallittuja, mikä tarkoittaa, että kortit ovat paljon halvempia kuin useimmissa tavanomaisissa Magic-pakoissa käytetyt kortit. Kunnollisen Pauper-pakan voi hankkia jo 20 eurolla, mutta silti tarjolla on paljon erilaisia strategioita, joita voit käyttää, vaikka et pystyisikään pelaamaan räikeimpiä kortteja.

Meillä on paljon pakkoja lainattavaksi, joten sinun ei tarvitse huolehtia omien korttien hankkimisesta, jos haluat pelata Magicia.

Ajoittain pelaamme myös booster draftia, cube draftia tai battle boxia, jossa pelaajat eivät pelaa itse valitsemallaan pakalla, vaan joutuvat muokkaamaan strategiaansa lennossa rajoitetuista korteista. Se on äärimmäisen tasapuolinen pelikenttä, jossa lompakkosi koolla ei ole vaikutusta pelin tulokseen.

Aloitamme joka perjantai noin klo 19.00.

Jos ketään ei ole paikalla isännöimässä ja joudumme perumaan tapahtuman joku päivä, ilmoitamme siitä Hacklab Matrix -kanavalla ja Magic Jyväskylä -discordissa.

comments

Add comment

Your comment will be revised by the site if needed.