Aloitettu: 14.12.2016
Tyyppi: Ohjelmisto
Tekijät: Zouppen, BFlorry
Tila Tuotannossa
GitHub https://github.com/HacklabJKL/visitors

Tämä iteraatio kävijäseurannasta tehtiin korvaamaan jpa-:n kehittämä kävijäseuranta, joka kaipasi jo kovasti päivitystä. Ratkaisuna oli aivan uusi kävijäseuranta, jonka yhtenä suurena ominaisuutena automaattinen MAC-osotteen kerääminen.

Kävijäseuranta seuraa langattomaan verkkoon yhdistäneiden laitteiden MAC-osotteita ja tallentaa ne tietokantaan. Vieraat voivat tunnistautua kävijöiksi ja määrittää sinne käyttämänsä laitteen haltijan nimen. Kävijät näkyvät labran reaaliaikaisessa kävijäseurannassa vain jos he ovat liittyneet Hacklabin langattomaan verkkoon ja ovat tunnistautuneet kävijöiksi.

Pääset kävijäseurannan hallintaan täältä.

Sivulla voit laittaa nimimerkkisi näkyväksi kävijäseurantaan tai muuttamaan nimimerkkiäsi kunhan olet Hacklabin lähiverkossa. Toimenpide on vaadittu kaikilta avainjäseniltä ja suositeltu myös muillekin jäsenille, että saataisiin mahdollisimman todenmukainen kävijätilasto.

Hacklabin kävijäseurannan rekisteröitymissivu oli hyvin pelkistetty yli vuoden ajan ja sivulla hienosti vilkkui pull request -pyyntö. BFlorry katseli sitä tovin ja päätti ehostaa sitä ja pyysi Moomoota opettamaan CSS:n saloja. 21.4.2018 vietettiin pitkä ilta koodaillen ja usean koomaisen tovin jälkeen sivu saatiin näyttämään seuraavanlaiselta:

 

 

Vastaa